Veilig onderweg met Drivesafe

Veel mensen voelen zich onzeker, oncomfortabel en zelfs gestrest tijdens het rijden. Dit gevoel neemt zelfs toe met moeilijke licht- en weersomstandigheden zoals regen, mist, schemer en donker. Een goed zicht is essentieel voor de veiligheid en het comfort tijdens het rijden.
Tijdens het rijden krijgen bestuurders te maken met drie veeleisende visuele uitdagingen.
Allereerst is er het verminderd zicht bij beperkt licht. Denk maar aan de lichtomstandigheden bij neerslag, schemering of nacht. 
Daarnaast worden we vaak ook verblind door tegenliggers en natte wegen in het donker. Tot slot is het moeilijker om te focussen wanneer de ogen switchen tussen wegdek, dashboard en spiegels. 

Zeiss Drivesafe biedt voor bovenstaande problemen de gepaste oplossing.
Zo houdt de Zeiss Luminance Design Technology rekening met de pupilgrootte bij weinig licht. De Duravision Drivesafe Coating vermindert de waargenomen verblinding met 64%. En het Zeiss Drivesafe Multifocal Design zorgt dan weer voor een kijkzone die tot 43% groter is voor tussenafstanden. Hierdoor wordt het verschil in sterkte tussen dashboard en spiegels makkelijker te overbruggen. Ook het vertezicht is hierbij tot 14% groter waardoor je een bredere kijk op het wegdek krijgt.

Veilig op de weg met een aangenaam en scherp zicht? Ontvang nu tot €100 voordeel* bij aankoop van Zeiss Drivesafe- glazen!

*actie geldig van 1/11/'17 tot 18/01/'18, voorwaarden in de winkel