Comfortabel en scherp zien op iedere afstand

Ontvang nu tijdelijk €30 retour. Vraag je deelnameformulier bij je aankoop in de winkel.

Biotrue Oneday for presbyopie contactlenzen

Deze multifocale daglens staat garant voor een hoog draagcomfort gedurende de gehele dag en biedt dankzij het 3-Zone Progressive Design op alle afstanden helder en scherp zicht; dichtbij, veraf en alles daartussen.
 

Comfortabel kijken, de hele dag lang.

De Biotrue ONEday contactlenzen bestaan voor 78% uit water, net zoveel als het hoornvlies van het oog bevat*1. En na 16 uur dragen bevatten deze lenzen nog 98% van dit vocht4. Door de speciale Surface Active TechnologyTM blijft bovendien de traanfilm van het oog stabiel zodat de drager geen droge ogen ervaart en de hele dag optimaal, comfortabel zicht heeft10. Meer vocht betekent meer comfort. Daar zorgen deze lenzen voor.

Ultra

Doorbreek nu de cyclus van discomfort met de Bausch+Lomb ULTRA® for Presbyopia contactlenzen
Er zijn 2 belangrijke uitdagingen op het gebied van contactlenzen voor de presbyoop in de dynamische wereld van vandaag.


Droogheid

1 van de 3 Generatie X en 1 van de 4 Babyboomers spendeert minstens 9 uur per dag op een digitaal apparaat. Dit heeft tot gevolg dat er tot 66% minder wordt geknipperd, wat de dehydratie van de contactlenzen kan bevorderen.
 

Zicht

75% van de multifocale contactlensdragers geeft aan dat het nabij zicht en zicht op de tussenafstand essentieel zijn tijdens hun werk. Meer dan 70% van deze groep ervaart regelmatig problemen op deze 2 belangrijke afstanden.


Nieuwe Bausch+Lomb ULTRA® for Presbyopia contactlenzen combineren een uitzonderlijk comfort met een bewezen multifocaal design.