Caroline Abram: la vie parisienne

Caroline is een vrouw die, op stiletto's, de wereld trotseert en ten volle geniet van het leven. 
Ze geeft elke vrouw de mogelijkheid om de verschillende aspecten van haar persoonlijkheid naar voren te brengen.

Haar monturen verrassen door hun kleur, frisheid en gedurfdheid. Je vindt doorheen de verschillende collecties pikante kleuren en impulsieve maar aantrekkelijke vormen. 
Kortom de collecties van Caroline Abram zijn gemaakt voor vrouwen die zich mooi, sensueel en vooral zichzelf willen voelen. 
"Ik sta niet met een bril" - is geen excuus. Caroline creëert een verslaving, een drang naar het hebben van monturen in alle mogelijke kleuren. Zo worden ze modeaccessoires die je kan combineren met al je schoenen en handtassen. 

Gedreven door haar opleiding als opticien startte Caroline in 1998 met het ontwerpen van briljuwelen en accessoires. 
Na twee gouden Silmoprijzen werd een fabriek geopend in Dakar, waar Caroline haar jeugd doorbracht. Ze leidde er een team van vrouwen op, dat nu al 15 jaar al haar accessoires samenstelt. Hiervoor worden kostbare materialen als hars, zilver, hout en halfedelstenen gebruikt. 
In 2008 werd een eerste brillencollectie gelanceerd, geïnspireerd op Carolines reizen naar Florida. Deze lijn werd gekenmerkt door sixties & vintage, denk hierbij aan cat-eyes, kleuren en extreme vrouwelijkheid.
Door de aanhoudende vraag naar kinderbrillen, werd in 2014 het merk "Tête à lunettes" geboren. 
Ook voor kids staan leuke vormen en speelse kleuren centraal. 

Wie op zoek is naar een speelse, kleurrijke en sexy look zal in dit uitgebreide gamma zeker haar gading vinden.