Hello Frency & Mercury

Met trots stellen wij jullie ons nieuwste merk Frency & Mercury voor!
Denk aan een collectie met fijne monturen in ultralicht titanium en zachte, luxueuze kleuren. 

Het merk werd in 2005 gelanceerd onder het motto: "Wees net zo gracieus als je zelf bent".
Gedurfdheid en onverschrokkenheid vormen de ethiek van het merk. Eque. M, de ontwerper combineert die ethiek met een superieure kwaliteit. 
Het enige doel van Frency & Mercury is het geven van een unieke stijl en luxe in een tijd waarin identiteit en informatie overvloedig aanwezig zijn.
De gewaagde, maar subtiele creaties van Eque M. worden in meer dan 30 landen wereldwijd geprezen door grote fashion influencers. Met Frency & Mercury wil hij een merk creëeren dat mode en functionaliteit voorbij gaat. Hij streeft ernaar het lot van jouw gelaatsvorm te ontdekken.

Eque M. is een opkomend talent geboren in Japan in 1980. Op zijn twintigste vertrok hij naar de V.S.. Eerst liet hij zich in Californië onderdompelen in de subculturen van de West-Coast. Jaren later vestigde hij zich in Soho New York waar hij zich liet beïnvloeden door jonge artiesten.
Om zijn eerste collectie, zonnebrillen, tot stand te brengen trok hij terug naar Japan. De unieke en ontwrichtende designs werden onmiddellijk opgevangen door grote namen in de modewereld. 
Een eerste optische collectie kwam er in 2007, door de grote vraag hiernaar op de aziatische markt. Europa volgde in 2010. 
Ondertussen is de ontwerper een vaste waarde op de beurzen in Tokio, Parijs, Milaan en New York.

Elke montuur van Frency & Mercury wordt geproduceerd in Fukui, Japan. Bij elke bril is er een enorme aandacht voor detail. Om deze te realiseren komt er heel wat vakmanschap kijken. 
De afwerking van het gebruikte acetaat vergt meer aandacht dan bij de gemiddelde kunststofbril. Deze procedure resulteert in prachtige kleuren en een mooie glans. 
Metalen creaties vragen dan weer om het gebruik van het puurste titanium. 
De passie van elke persoon die bijdraagt tot het produceren van deze brillen, het streven naar gedurfheid en onverschrokkenheid en de liefde voor elke fan, vormen het verhaal van Frency & Mercury.