Ik ga op vakantie en neem mee... Mijn daglenzen!


Je vertrekt op vakantie en je koffer zit overvol. Er is geen plaats meer voor je lensproducten en lenshouders? Geen paniek! 

Daglenzen zijn hier de ideale oplossing voor. Deze zitten individueel verpakt en je gooit ze, na gebruik, gewoon weg.
Zodra je DAILIES® daglenzen aanbrengt, komt er door de knipperbeweging van je oog een beetje van deze comfortcomponent vrij. Het is alsof een bevochtigend laagje op de lens wordt gevormd en dit de hele dag lang! Hierdoor zitten de DAILIES® daglenzen comfortabeler dan ooit: vanaf het moment dat je ze aanbrengt, tot het eind van de dag*1. DAILIES® daglenzen zijn een ideale optie voor wie voor het eerst lenzen wil proberen en zeker voor wie de lenzen wil afwisselen met een bril -bvb tijdens het sporten, uitgaan, op reis...

 
DAILIES® zitten verpakt in individuele blisters, die je moeiteloos openmaakt. Aangezien je telkens met een nieuw, steriel paar lenzen begint, zijn ze superhygiënisch.

Aangezien DAILIES® na een dag dragen worden weggegooid, mag je het in de weer zijn met flacons en lenshoudertjes ook alvast vergeten! Je start telkens met een nieuw, fris paar lenzen. DAILIES® daglenzen zijn bovendien voorzien van een lichtblauwe handling tint: dit maakt het aanbrengen nog eenvoudiger!


DAILIES® AquaComfort Plus® daglenzen zijn beschikbaar voor wie bijziend of verziend is. Deze lens biedt een uitstekend comfort*1, omdat naast de PVA deze lens nog twee andere componenten bevat die voor bevochtiging en verfrissing van de lens zorgen. Zelfs als je een beetje wantrouwig tegenover lenzen staat, zullen het gemak en comfort van DAILIES® AquaComfort Plus® daglenzen je snel overtuigen!

Er zijn ook DAILIES® AquaComfort Plus® daglenzen voor wie een cilinder nodig heeft en voor wie moeite krijgt met het scherpstellen op voorwerpen dichtbij.