Orgreen Optics

Stijlvolle, high-end monturen met licht draagcomfort

Orgreen Optics is premium ontwerper brillen in high-end materialen, bekend om zijn kenmerkende stijl en innovatieve kleurencombinaties.
Opgericht in Kopenhagen in 1997, met als doel sterke en tijdloze monturen ontwerpen voor kwaliteitsbewuste mensen over de hele wereld. Ørgreen  brillen en zonnebrillen, gemaakt in titanium en beta-titanium: edele metalen in een uitstekende kwaliteit ontworpen.
 

De collecties zijn ontworpen en ontwikkeld in Denemarken en met de hand gemaakt in Japan. De kleuren zijn vakkundig ontwikkeld in een aantal van 's werelds meest toonaangevende kleurlaboratoria in Japan. Het kleurproces bestaat uit meer dan 15 afzonderlijke stappen. De verschillende tinten zijn prachtig gecombineerd in een reeks van tegenstellingen, van sterk naar fragiel, intens tot rustig, rauw tot verfijnd, zoet tot ernstig en gedurfd tot ingetogen.

Ørgreen Optics is Deens design op zijn best. Innovatie, kwaliteit, minimalisme en strakke lijnen typeren de hele collectie. Dit alles met een typische Ørgreen twist, bestaande uit unieke details en subtiele accenten. Deze zijn geïnspireerd op de straatcultuur, extreme sport en klassieke auto's. Ørgreen is speels, dynamisch en soms provocerend, maar nooit arrogant. In plaats van te bouwen op vluchtige trends, zijn hun unieke stijl en de lijnen herkenbaar en zal het altijd consistent blijven via de ontwerpen, die tijdloos en niet seizoensgebonden zijn, maar nooit zonder geschiedenis.