ZEISS brillenglazen voor gebruikers van smartphones en tablets

Nieuwe levensstijlen vormen nieuwe uitdagingen voor ons gezichtsvermogen.

Digitale toestellen zoals smartphones en tablets hebben we vandaag de dag altijd bij ons. Ze vereenvoudigen ons leven en bepalen onze levensstijl. Hoe meer we ze gebruiken, hoe meer we moeten schakelen tussen ver- en nabijzicht. Dat betekent dat we onze ogen anders moeten gebruiken - en we hebben er geen idee van hoe onze ogen deze nieuwe uitdaging het hoofd zullen bieden. 

Vaak voorkomende symptomen van oogstress zijn:

     Stijve nek                                      Vermoeide ogen                               Hoofdpijn

zeiss-digital-lenses-c1.jpgzeiss-digital-lenses-c2.jpgzeiss-digital-lenses-c3.jpg

 

Wat we wel weten is dat dertigers en veertigers vaker last beginnen te krijgen van geïrriteerde ogen, nekpijn en hoofdpijn, vooral 's avonds en dat het tijdelijk vermijden van beeldschermen slechts eventjes verlichting brengt.

Soms realiseren we ons niet hoeveel spanning onze ogen te verwerken krijgen in de loop van de dag. We verplaatsen ons zicht constant tussen objecten op korte afstand (boek, smartphone), middellange afstand (GPS, PC) en lange afstand (autorijden) - en onze ogen moeten zich voortdurend aanpassen aan deze wisselende omstandigheden. Naarmate we ouder worden verliezen de ooglenzen en -spieren geleidelijk hun elasticiteit. Hierdoor wordt de mogelijkheid van de ogen om automatisch duidelijk te focussen op verschillende afstanden gereduceerd. De uiteindelijke spanning en vermoeidheid resulteert in stress voor ons en onze ogen. 

Waarom wachten tot het te laat is? Kom langs bij ons en doe de test om na te gaan of u ook last heeft van oogstress. Als dit zo is, kunt u voordeel halen uit de nieuwe Zeiss brillenglazen die speciaal ontwikkeld werden om u vermoeide en overbelaste ogen te helpen de uitdaging van het gebruik van beeldschermen aan te kunnen.

De voordelen van Digital lenses

  • Zeiss Digital lenses maken een fris en onstpannen zicht mogelijk bij gebruik van smartphones en tablets zodat uw ogen zich gemakkelijker kunnen focussen.
  • Een comfortabel nabijzicht onstpant uw oogspieren terwijl een scherpe focus behouden blijft.
  • Snelle gewenning, uitstekende gebruikstolerantie en een eenvoudig aanpassingsproces, zelfs voor het ongeoefende oog.
  • Zeiss Digital lenses zijn geschikt voor alle situaties die u gedurende uw dag kunt tegenkomen - ze elimineren dus het gedoe van het wisselen van brillen.