Oog en Oor Coenen en Lapperre hebben oor voor uw oren

Dankzij een intensieve samenwerking met Lapperre staan wij in voor je gehoorverbetering en je gehoorbescherming.

Op afspraak: 

Dinsdag:       9.00u tot 12.30u en 13.30u tot 17.30u
Donderdag:  9.00u tot 12.30u
Vrijdag:         9.00u tot 12.30u en 13.30u tot 17.30u

 

Website Lapperre
 

Test zelf je gehoor via onze hoorzuil

Met het hoorprofiel op onze hoorzuil kan je zelf, zonder afspraak, je gehoor testen in enkele minuten. Blijkt uit het resultaat dat een uitgebreider onderzoek aangewezen is, dan kan je direct een afspraak maken met onze Lapperre audiologe Mieke Hermans voor professioneel advies. Op basis van je opgemaakt hoorprofiel krijg je de mogellijkheid om een keuze te maken uit verschillende hoortoestellen aangepast aan je budget. Hierna volgt een gratis proef in je eigen leefomgeving.


Gratis uitgebreide gehoortest

Je kan vrijblijvend een afspraak maken voor een gratis uitgebreide gehoortest met het juiste advies en eventuele verwijzing naar neus-, keel- en oorarts. Dit kan op dinsdag van 9.00u tot 12.30u en 13.30u tot 17.30u  en op vrijdag van 9.00u tot 12.30u en 13.30u tot 17.30u

Maak een afspraak

 

Ontdek hier de verhalen

Herken je jezelf?


 

Gehoorbeschermingen voor iedereen

Naast gehoortesten, aanpassingen van hoortoestellen en service bieden wij een kwalitatief gamma gehoorbescherming met universele of op maat gemaakte anti-lawaaidoppen en zwemdoppen. We hebben oplossingen voor zowel kinderen als volwassenen. Aanvullend hierop zijn er onze accessoires en onderhoudsproducten.


 

Een gehoorbescherming op maat nodig? 

Wil je een op maat gemaakte, comfortabele en duurzame gehoorbescherming uit hypo-allergeen materiaal, dat volledig afgesteld is op jouw noden? Dan ga je best voor op maat gemaakte anti-lawaaidoppen.

 

Maak een afspraak